* BNNVARA - 5x hoogtepunten uit Holland!

5x hoogtepunten uit Holland!

leestijd 5 minuten
5x hoogtepunten uit Holland!

De vlag mag halfstok, de kaas & worst mogen weer in de koelkast en Ryanne gaat verhuizen naar Friesland. Het seizoen van Holland! zit er op. Was best lekker hé? Want welk ander tv-programma heeft Zwarte Pietendiscussies, sm-kelders, hakende Bobbi Eden én carnaval, in één?

1 ~ Ryanne in de seksclub!

Zo sta je rustig een gesprek te voeren, en zo sta je ineens te kijken naar seksende mensen. Ryanne checkt bij een seksclub om te kijken hoe seksualiteit bij Nederland hoort. 

 

2 ~ ARE YOU INGELS?

Wie Amsterdam zegt, zegt toeristen. En die toeristen denken dat wij tulpen planten op onze klompen, bij een molen. In de praktijk valt het gelukkig allemaal mee, maar hoe krijgen de toeristen eigenlijk Nederland te zien? Ryanne duikt in de wereld van de busreizen langs de windmolens en tulpen.

3 ~ Primitieve Sinterklaas!

Sinterklaas: de man waar iedereen bang voor was. Was gelukkig, want inmiddels is het dé goedheiligman die ons hele decembersalaris verorbert. Arnold-Jan gaat ieder jaar naar de meest schimmige plekken, waar Sinterklaas nog steeds op duistere manieren wordt gevierd.

4 ~ Met de handhaving op pad!

Altijd die blauwe pakjes op straat. Ryanne zoekt uit of het nou echt voor onze veiligheid is of dat we alleen maar bang zijn geworden. Ze gaat de straat op samen met de gemeentelijke handhaving. Lekker bonnetjes uitdelen!

5 ~ Bedenk lekker je eigen conclusie!

Zoek het lekker zelf uit. Bedenk zelf maar wat je hiervan vindt!

Het seizoen zit erop en wij zijn er achter wát de Nederlandse identiteit is. Jij bent stiekem ook wel benieuwd? Check dan hier dé grote Holland! showw. Of klik hier om alle afleveringen op je gemakje terug te kunnen kijken.