Een eerlijk gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

Bellen met... Emma Wortelboer

15-11-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
151 keer bekeken
  •  
Emma
Je presenteert De Spuiten en Slikken Sekstest. Een lastige klus?
Dit was voor mij de eerste keer dat ik onderdeel was van een grote studio-opname. De test bestaat uit veel onderdelen, zoals een publiek en bekende Nederlanders. Ook was ik niet de enige presentator, ik werd bijgestaan door Jurre, Sahil en Gwen van  Spuiten en Slikken.  Veel zaken om rekening mee te houden dus. Zo'n uitzending is een hele uitdaging op presentatiegebied, maar het beviel erg goed.
Heb je zelf nog wat opgestoken van de test?
Jazeker! De winnaar van de avond moet van veel dingen kennis hebben, want er komt van alles voorbij: de vragen gaan van fetisjen tot genderkwesties. Ik hou sowieso erg van maffe feitjes, dus ik heb me wel vermaakt.
De test heeft niet bepaald een braaf onderwerp. Vind je het weleens moeilijk om controversiële programma's te presenteren?
Seks is voor mij niet zo'n beladen onderwerp: ik vind dat het gewoon bij het leven hoort. We kunnen niet zonder, toch? Erover praten of een programma over seks presenteren valt me dan ook niet zo zwaar. Inmiddels werk ik al twee jaar voor  Spuiten en Slikken,  als ik nu nog niet over die schaamte heen was zou het wel heel lastig worden. 
Door: VARA-gids  
Kijk vanavond de Spuiten en Slikken Sekstest om 20:25 op NPO 3!

Meer over:

interview, seks
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de BNNVARA nieuwsbrief!