Een eerlijk gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

Citytrips: Dé alternatieven voor de standaard steden

  •  
01-04-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
80 keer bekeken
  •  
edinburgh-Skyline
Toe aan een citytrip, maar geen zin in een overkill aan medetoeristen? En mag het een tandje minder druk? Vergeet dan de standaard steden zoals Parijs, London en Barcelona. En kies voor deze alternatieven:
Parijs -> Bezoek Lyon!
Lyon is het ultieme alternatief voor Parijs. In deze stad vind je namelijk een net zo grote dosis aan lekker eten en cultuur. Bovendien vind je hier prachtige, enorme muurschilderingen en kun je heerlijk verdwalen in de zogenaamde traboules: de typische overdekte steegjes. 
Londen -> Bezoek Edinburgh
Vergeet de Engelse hoofdstad en duik die van Schotland in. In Edinburgh valt namelijk heel wat moois te spotten, zoals Schotse kastelen, pittoreske straten en indrukwekkende architectuur. 
Barcelona -> Bezoek Bilbao!
De gezelligheid, de pincho's, de kunst en cultuur en een Spaanse regio met een drang naar onafhankelijkheid. De favoriete kenmerken van Barcelona ga je terugvinden in Bilbao. Maar dan met een moderner randje. Tip: bezoek hier vooral het Guggenheim Museum!
Nog een stedentrip als bonus? Die vind je hier!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.