Een eerlijk gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

De 10 ergste types op dating apps

  •  
23-04-2018
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
1200 keer bekeken
  •  
daten_thumb
Ontken het nou niet. Ook jij hebt ooit je wanhopige liefdesleven geprobeerd te redden door naar rechts te swipen. En ook op dating apps zijn er genoeg dingen om je aan te ergeren. Wij hebben jullie via onze Instagram gevraagd welke types jou de grootste irritaties bezorgen.
De fuckboy met haast      
De ‘fuckboy’ (ja, altijd een boy) wil na twee woorden gewisseld te hebben al op date. Jij komt voor een goed gesprek, hij voor een date-met-meer. Veel meer. Als deze twee soorten personen samenkomen wordt dat altijd een awkward gesprek.
De welbekende ‘hi, hgh, gmj’-kneus
Laat me je een tip geven, lieve ‘hoe gaat het’-kneus: Je bedoelt het vast goed, maar jouw saaie ‘hoe gaat het’ berichtje laat mijn hart geen sprongetje maken. Als je een match hebt, hoor je diegene te leren kennen, dingen te vragen over hem of haar, interesse te tonen. En als het gesprek doodvalt na de ‘goed, met jou?’ is het al helemaal een afknapper.
Het trio-koppel
Eén van de meest ongemakkelijke momenten is wanneer je een match krijgt met iemand die twee foto’s verder met zijn of haar partner staat. Blijken die stelletjes samen een profiel te hebben, met de intentie iemand te vinden om een trio mee te doen. Daar kwam ik niet voor!
De dm slider
Die mensen die niet wachten om terug geliket te worden, maar je alvast gaan volgen op Insta. Ik bepaal zelf wel of ik naar links of rechts swipe. Dan hoef je me ook niet een stap voor te zijn door alvast een Insta dm te sturen.
De oneliner casanova
We krijgen allemaal wel eens een openingszin toegestuurd. Zijn ze origineel? Vaak niet. Vind ik het aantrekkelijk als je vraagt of het pijn deed toen ik uit de hemel viel? Nah-ah.
De hengelaar 
Voor mannen zijn de snapchat-filters de grootste afknapper, maar voor vrouwen zijn het de foto’s van mannen met hun vangst. Hoe onaantrekkelijk is het om een dude met een enorme vis in zijn hand te zien staan? 
De groepsfoto-verstopper
Het zweet staat mij al in mijn nek als ik een groepsfoto zie. “Laat het niet de lelijkste zijn, please,” denk ik dan. Maar natuurlijk. Je klikt verder om vervolgens te ontdekken dat het niet is wie je hoopte. 
De emoji-vertaler
Die mensen die al hun interesses in hun bio formuleren in emoji’s maken het mij niet makkelijk. Ik heb vaak geen flauw benul waar de emoji voor staat. Natuurlijk staat de wereldbol voor reizen en de fotocamera voor fotografie. Maar waar staat die perzik dan voor? Is het je liefde voor eten of booty ? ;)
De recensie-guy
Hier en daar, wanneer je dan ook echt doorklikt om iemands bio te lezen, staan er onderaan van die recensies. “5 sterren: De moeder van mijn beste vriend: ‘Echt een hele leuke jongen.’” Kan iemand mij vertellen waar dit voor nodig is? Het is niet alsof ik je aantrekkelijker vind omdat de moeder van je beste vriend jou een prima gozer vindt. En daarbij kom je over alsof je kapsones hebt. 
De avonturier
Mensen die meerdere reisfoto’s instellen als profielfoto, met op elke foto een ander land op de achtergrond. Want jij bent zó cultured en dat moet iedereen weten natuurlijk.
Herken jij jezelf hierin of heb je weinig matches of gesprekken? Houdt je eigen profiel hier dan eens bij en kijk of jij misschien één van de bovenstaande types bent. ;) Succes in de liefde!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.