* BNNVARA - De podcast top drie van de week | Podcast

De podcast top drie van de week | Podcast

leestijd 3 minuten
De podcast top drie van de week | Podcast

BNNVARA’s top 3 podcasts van de week

BNNVARA maakt naast radioprogramma’s ook leuke podcasts. Wij zetten wekelijks de top drie podcasts van de week op een rij. Veel luisterplezier.

1. Vrouwen op Mars

Het zwakke geslacht aan de macht

Als je het hebt over een eerlijke verdeling van macht, dan zijn we daar ver vanaf."  Aldus Hedy d'Ancona in 2018. Haar dochter Hadassah de Boer en Willemijn Veenhoven staan een beetje met een mond vol tanden. Zij dachten: ach, we zijn er eigenlijk wel zo ongeveer. Een boeiend gesprek tussen twee generaties.

2. Wake Up Call

Knalpot – Verhalen uit Jakarta 

In de podcast Wake Up Call belt redacteur Beryl Pinas vroeg in de morgen met schrijver Daan Goppel. Je kunt hem kennen van zijn vorige boek Liften naar Suriname (2011). Daan heeft die avond zijn boekpresentatie van zijn 2e boek Knalpot – Verhalen uit Jakarta. Niemand minder dan journalist, auteur en presentator Adriaan van Dis heeft zijn verhalen proefgelezen en zegt: “Daan Goppel kijkt zonder te oordelen. Hij leeft mee, leeft zich in en toont ons een Jakarta zoals het werkelijk is”In de podcast praat Daan over de aanloop naar zijn boekpresentatie.

3. Millennial Mindfuck

Teleurstellingen 

Millenials zijn perfectionisten. Toch gaat er bij deze generatie ook weleens iets mis. Fouten maken, is menselijk. Maar kan de millennial wel omgaan met teleurstelling? In de podcast spreekt presentatrice Malou Holshuijsen met jongerencoach Aik Kramer, Psycholoog Thijs Launspach, Documentairemaker Emma Westermann en BNNVARA-programmamaker Julius van ’t Hek over teleurstellingen.