* BNNVARA - De podcast top drie van de week | Podcast

De podcast top drie van de week | Podcast

leestijd 2 minuten
De podcast top drie van de week | Podcast

BNNVARA maakt naast radioprogramma’s ook leuke podcasts. Wij zetten wekelijks de top drie podcasts van de week op een rij. Veel luisterplezier.

1. De Krokante Leesmap

 

De Krokante Leesmap

Marcel van Roosmalen, Noortje Veldhuizen en Roelof de Vries nemen de bladen door. Noortje mag naar een diner voor influencers en leest een tijdschrift voor muzikanten. Marcel blijkt piano te kunnen spelen en is geobsedeerd door huismerken en Roelof stelt de vraag of belasting diefstal is en maakt zich boos over defecte kassa’s.

 2. Millennial Mindfuck

Q&A

Millenials zijn perfectionisten. Toch gaat er bij deze generatie ook weleens iets mis. Fouten maken, is menselijk. Maar kan de millennial wel omgaan met teleurstelling? In de podcast spreekt presentatrice Malou Holshuijsen met jongerencoach Aik Kramer, Psycholoog Thijs Launspach, Documentairemaker Emma Westermann en BNNVARA-programmamaker Julius van ’t Hek.

3. Babbels met Beryl

Famke is ontembaar  

Beryl en Oifik praten in de podcast met documentairemaker Elza Jo Tratlehner over het maken van de Famke Louise docu. In de studio schuift ook de producer en redacteur Merel Hogerheijde aan. 

Benieuwd naar de vorige top drie? Check het hier!