Een eerlijk gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

De podcast top drie van de week | Podcast

  •  
10-11-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
57 keer bekeken
  •  
top 3 header
BNNVARA maakt naast radioprogramma’s ook leuke podcasts. Wij zetten wekelijks de top drie podcasts van de week op een rij. Veel luisterplezier.
1. De Krokante Leesmap
Krokante leesmap
De Krokante Leesmap
Marcel van Roosmalen, Noortje Veldhuizen en Roelof de Vries nemen de bladen door. Noortje mag naar een diner voor influencers en leest een tijdschrift voor muzikanten. Marcel blijkt piano te kunnen spelen en is geobsedeerd door huismerken en Roelof stelt de vraag of belasting diefstal is en maakt zich boos over defecte kassa’s.
  2. Millennial Mindfuck
Q&A
Millenials zijn perfectionisten. Toch gaat er bij deze generatie ook weleens iets mis. Fouten maken, is menselijk. Maar kan de millennial wel omgaan met teleurstelling? In de podcast spreekt presentatrice Malou Holshuijsen met jongerencoach Aik Kramer, Psycholoog Thijs Launspach, Documentairemaker Emma Westermann en BNNVARA-programmamaker Julius van ’t Hek.
3. Babbels met Beryl
Famke is ontembaar  
Beryl en Oifik praten in de podcast met documentairemaker Elza Jo Tratlehner over het maken van de Famke Louise docu . In de studio schuift ook de producer en redacteur Merel Hogerheijde aan. 
Benieuwd naar de vorige top drie? Check het hier!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.