Een eerlijk gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

Dit waren de zuurste Facebook-comments van oktober

  •  
01-11-2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
Moppertrommel thumb
Oktober is voorbij en de donkere wintermaanden komen er nu dan écht weer aan. Een uitgelezen moment om de afgelopen maand eens door te nemen. En is er iets leukers dan dit te doen door de zuurste comments uit de Facebook-vijver te vissen? Het antwoord is nee. Er is niets leukers dan dat. In de reacties ligt soms het goud voor het oprapen. Geniet dus maar even mee van onze moppertrommel.
1.  Homo’s en lesbiennes zijn bah
Wanneer je niet hetero bent, moet je psychisch wel in de war zijn. Helemaal loco. Compleet gestoord. Van de pot gerukt. Maar bovenal is het allemaal erg onnatuurlijk. Je koffiezetapparaat is ook onnatuurlijk, maar daar klaagt dan weer niemand over.
2.  Geldwolven zijn het allemaal!!
Vrouwen die #MeToo-beschuldigingen doen, hebben allemaal een carrière en een hoop geld. Door mannen zwart te maken, hopen ze op nog meer macht. Al die verdomde feministen zijn gevaarlijk. Ze willen natuurlijk alle mannen uitroeien.
3.  Zwarte Piet is van ons!
De blaadjes beginnen te vallen, en dus is het weer tijd voor de eindeloze zwartepietendiscussie. Deze mopperkont is er helemaal klaar mee. Zeurpiet!
4.  En dát van onze belastingcenten?
Deze mopperpot weet wel wat er gebeurt met ZIJN belastingcenten bij de publieke omroep, dat wordt allemaal opgesnoven.
5.  Los het lekker zelf op, joh
De gemiddelde huis-, tuin- en keuken-inbreker wordt beschermd door een advocaat. Maar dat mag geen goeie zijn! Deze brompot is er even helemaal klaar mee.
6.  Allemaal de schuld van die buitenlanders
We sluiten af met een écht comment-klassiekertje. Nederland verliest haar identiteit door al die buitenlanders die naar ONS land komen. Dus… Alle buitenlanders het land uit. 
Er zijn ook kinderen die Nederland uit moeten volgens sommigen. Bekijk hier de #BOOS documentaire 'Terug Naar Je Eige Land' en teken het BNNVARA-burgerinitiatief. 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.