* BNNVARA - #DITHEBJEGEMIST AFLEVERING 8 | FIRST DATES HOTEL

#DITHEBJEGEMIST AFLEVERING 8 | FIRST DATES HOTEL

leestijd 4 minuten
#DITHEBJEGEMIST AFLEVERING 8 | FIRST DATES HOTEL

Een Hagenees koppelen aan een Hagenaar. Wat een rookie mistake. Sorry jongens. Gelukkig konden ze er wel om lachen. Daar gaan we dan, de laatste aflevering in negen gifjes!

#1 Diep. Onder. De. Indruk.

Joke zoekt een George Clooney, een Sergio óf Victor, maar dan dertig jaar ouder. En dan loopt haar date binnen…

#2 Hoppa, bosje bloemen!

Jokes begeerlijke vrijgezel is ook nog eens mega charmant! Jos: “Je krijgt nooit de kans om een tweede eerste indruk te maken.” Dus heeft ie een bosje bloemen mee!

#3 Of dit een match is?

Sorry, wat denk je zelf? Joke laat er geen gras over groeien. “Ik heb alles gedaan wat God verboden heeft in het leven.” Maar ze is nu weleens toe aan wat serieus. Dus hoppa: “Ben ik wel je type eigenlijk?”

#4 Creatief, tatoeages én barbier

Naarmate de avond vordert gaan er bij Anouk steeds meer twintig centjes vallen. Ze heeft een zwak voor buitenbeentjes, jongens die creatief met hun lijf zijn én barbiers. En Joël heeft het allemaal!

#5 Anouk ziet er góed uit

En dat mag – zeker na een avond met behoorlijke diepgang – bést wel even duidelijk gemaakt worden. Of twee keer. Of drie keer. Of… ách, wat maakt het uit.

#6 Slechts een dronken Tinderswipe?

De volgende ochtend is Anouk toch even zenuwachtig. Want was het echt… of stiekem toch de alcohol? Joël: “Shiiiiit, dus ik was een dronken Tinder-swipe?”

#7 "Doe mij maar zoete witte wijn"

Jan is gék op wijn. Dus voor de date aanbreekt wil hij eerst de wijn proeven. Victor is daar wel voor te porren. Maar… hoe zit dat met zijn date? “Als ze maar geen zoete witte wijn drinkt.” Oeps.

#8 Hagenees versus Hagenaar

Roelinde is één dag gelukkig getrouwd geweest. Richard heeft gevochten in Afghanistan. Maar beiden komen ze vooral ontzettend uit Den Haag. Richard: “Hagenezen onder elkaar is áltijd goed!” Aiii… Roelinde is Hagenaar. En JA. Dat is wat anders, ja.

#9 Ook vrijgezel? Geef je nú op!

Ons hotel sluit haar deuren. Maar in ons vertrouwde dagelijkse restaurant krijgt de vloer as we speak een nieuw lakje. Dus wil jíj een gok wagen om de liefde van je leven te vinden? Durf jij het First Dates avontuur aan? Geef je nú op voor First Dates!

First Dates Hotel gemist?

 First Dates Hotel UK, elke werkdag 19:25 op NPO 3!