* BNNVARA - #DITHEBJEGEMIST WEEK 7 | FIRST DATES

#DITHEBJEGEMIST WEEK 7 | FIRST DATES

leestijd 5 minuten
#DITHEBJEGEMIST WEEK 7 | FIRST DATES

#1: "Ik heb vrienden genoeg."

Misschien wel een van de meest ongemakkelijke dates van dit seizoen: de date van Roy en Sjef! Of ze het naar hun zin hadden? Het leek wel of ze een potje ongemakkelijk blikwerpen aan het spelen waren.

 

 

 

 

 

#2: Voetjes van de vloer

Ja, ja! Er gaat geen week in ons restaurant voorbij, zonder dat de gasten hun heupjes flink losdraaien.

 

 

 

 

Zelfs Sergio gooide de voetjes van de vloer!

En werd er ook nog eens aan de stoelendans gedaan!

#3: "Oh wow! Een beker!"

Waar scoor je nou punten mee op een eerste date? Cadeautjes natuurlijk! Onze gasten werden deze week overladen met de meest bijzondere presentjes!

 

 

#4: De allerbeste openingszin?

Erika: Je ziet eruit als een elf! Je uitstraling, je ogen, je oren en hoe je kijkt." Ja, daar viel Jaaps mond wel een beetje van open. Maar goed, je wordt ook niet dagelijks een elf genoemd.

#5: Hondsdolle date

Tijdens het diner tovert Firoza haar hond Egbert Magnetronald onder de tafel vandaan. Hij moet natuurlijk wel haar date Mark ontmoeten!

Aangenaam kennis te maken!

#6: Leuterfestival

Wouter: "Je ziet kinderen op grote piemels rijden." Ja,Wouter vertelt in geuren en kleuren over een piemelfestival in Japan. Iets voor jou Maud?

#7: BELANGRIJKE TIP

Om deze week af te sluiten willen wij jullie nog één belangrijke tip meegeven voor we het weekend in knallen. Laat nooit je tas ergens achter!

Terwijl Maud en Wouter hun tweede date op het piemelfestival hebben en Jaap solliciteert als hulpelf bij de kerstman, doen wij voor deze week het licht uit! Fijn weekend!

 

First Dates NL, elke werkdag om 19:25 op NPO 3!