* BNNVARA - Domien gaat weg bij 3FM

Domien gaat weg bij 3FM

leestijd 1 minuut
Domien gaat weg bij 3FM

Domien Verschuuren. Hij begon zelf op zijn zevende al met radiomaken, en sinds april 2006 hoor je Domien op 3FM voor NPS. Hij begon met de 3FM nachtopleiding en daarna was hij ieder weekend te horen in de ochtend met zijn programma Domien Is Wakker. Vervolgens ruilde Domien in 2014 van plek met Michiel Veenstra en vulde met zijn programma Dit is Domien de uren. Sinds 14 november 2016 hoor je Domien elke werkdag tussen 6:00 en 9:00 uur in Jouw Ochtendshow voor BNNVARA. 

Peter de Vries, Hoofd Radio BNNVARA, reageert op zijn vertrek: 

“Domien heeft bij BNNVARA op NPO 3FM enorme sprongen gemaakt. In de acht jaar dat hij bij ons heeft gezeten heeft hij zich dubbel en dwars bewezen en is hij vanuit de avond doorgegroeid naar het belangrijkste tijdslot van de zender: de ochtendshow. Hij kwam binnen als een jongen en gaat weg als een man. Daar zijn we trots op en ik wens hem alle succes met zijn nieuwe avontuur. Het is heel jammer dat hij vertrekt, maar gelukkig hebben wij altijd nieuwe talenten aan de poort rammelen. We kunnen binnenkort bekend maken wie hem opvolgt en wanneer dat zal gebeuren."

Wij wensen Domien allemaal ontzettend veel plezier en succes bij Q-music en hopen dat iedereen kan blijven genieten van zijn fijne stem.