Een eerlijk gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

Een half jaar gratis groenten voor Ajax-Tottenham-kaarten?

08-05-2019
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
fruit-210105_1280
Groenteboer Edward Kors uit Heemstede wil zó graag bij Ajax-Tottenham zijn, dat hij een half jaar gratis groente en fruit als wisselgeld aanbiedt. Vanochtend vertelde hij er nog over bij Jan Willem Staat op; inmiddels is er nieuws!
Je hebt een oproep gedaan?
Ja, mijn zoon kwam met een ludieke actie: pa, als we nou eens een half jaar goente en fruit geven in ruil voor twee kaarten Ajax-Tottenham? Dat is in de media zó gaan spelen, dat ik overstelpt wordt. Maar nog geen kaarten!
Nou, voorlopig zit je nog met je groeten, maar niet met je kaarten!
Ja, ik kan wel begrijpen dat iedereen graag naar die wedstrijd wil. Heel logisch. Het komt niet iedere dag voor dat je de finale kan halen tegen Liverpool. Ja, het is niet anders.
Een half jaar groente en fruit is toch best prijzig?
Ja, inderdaad. Maar als je op Marktplaats kijkt, kosten kaartjes 1200 of 1300 euro. Het moet natuurlijk niet voor een gezin met tien kinderen zijn. Maar ook zij vallen niet af, niemand valt af!
Heb je de hoop al opgegeven?
Nee, we hebben tot negen uur. En anders ga ik gewoon met mijn vrouw en kinderen lekker voor de buis zitten.
Wat is jouw voorspelling voor vanavond?
Ik denk dat we met 2-0 gaan winnen. We krijgen het in het eerste kwartier wat moeilijk, en dan gaan we los. Dan krijgen we vleugels en dan gaan we zo naar de finale.
Update bnnvara.nl: het is rond! Twee klanten uit Haarlem hebben zich vanochtend in de winkel gemeld, zij krijgen een half jaar gratis groene en fruit. ‘Wij zijn die media-aandacht helemaal niet gewend joh,' zegt Edward nu. 'We gaan lekker in het stadion kijken!'
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de BNNVARA nieuwsbrief!