Een eerlijk gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

Fiësta! Narcos Seizoen 2!

02-09-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
364d47ee1e51340c0fc7df2f01ed8b552182a1e7
Eindelijk krijgen we een vervolg te zien op het verhaal van cocaïnekoning Pablo Escobar. In het eerste seizoen zagen we hoe deze beruchte snuifdoos in de jaren 70 en 80 zijn Medellín-kartel opzette. Hiermee zette hij Colombia op de kaart. Niet per se positief maar geld moet rollen. Dat is goed voor de economie.
Omdat er zoveel geld rolde en sos werd verorberd, kwam Escobar al snel op de zwarte lijst te staan. Nou ja, snel. Dat ook weer niet want eerst was hij een soort cultheld. Maar na mucho afpersing van politici, journalisten, rechters en politieagenten was de shit aan. En de shit was bizar. Vliegtuigen en overheidsgebouwen die werden opgeblazen bijvoorbeeld. Kijk anders seizoen 1 even als je dat niet hebt gedaan. Krijg je geen spijt van.
In Narcos wordt het verhaal getoond vanuit het perspectief van zowel Escobar als de DEA. Je weet wel, de Amerikaanse drugspopo. Op het einde zagen we hoe Escobar het bos inliep om een groep militairen te ontvluchten. Sensatie. Maar kan hij ontsnappen? Daar komen we achter in seizoen 2. Wat zeker is? Dat onze vriend Pablo doodgaat. Dat is namelijk algemeen bekend. En de maker van de serie spoilerde dit even fijn op de Amerikaanse televee. Maar hoe de drugsbaas uiteindelijk aan zijn einde komt is te zien in het nieuwe seizoen. En op Wikipedia . Niet klikken, is niet leuk.

Meer over:

drugsdealer, netflix
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.