Een eerlijk gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

Gerard Ekdom stopt bij Radio 2

  •  
04-04-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
148 keer bekeken
  •  
Schermafbeelding 2018-04-03 om 15.49.52
’s Ochtends wakker worden met Gerard. Het enige dat je ochtend een beetje draaglijk maakt als je in de spits naar je werk puft. Zijn stem klinkt als fijne snoozemuziek in je oren. Maar deze zomer komt daar helaas een eind aan. Ja, je leest het goed. Gerard Ekdom stopt bij Radio 2 en vertrekt naar Radio 10.
“Gerard heeft een ongeëvenaarde, eigenzinnige en creatieve manier van radio maken, gecombineerd met een enorme liefde voor én kennis van muziek. Dat is waarom veel luisteraars maar wat graag de dag met hem beginnen op NPO Radio 2. We vinden het enorm jammer dat hij deze zomer vertrekt bij BNNVARA, maar gunnen hem deze nieuwe uitdaging van harte. Gelukkig hebben we bij BNNVARA genoeg mensen in huis die de ochtendshow op Radio 2 kunnen invullen. Daar gaan we de komende tijd mee aan de slag”, vertelt Peter de Vries, Hoofd Radio BNNVARA.
Wie Gerard gaat opvolgen is nog onbekend, maar voorlopig zetten we hier de radio nog een tandje harder als we Gerard horen in de ochtend. Ook wanneer Gerards laatste uitzending precies zal zijn is nog niet bekend, maar dat laten we vanzelfsprekend niet onopgemerkt voorbijgaan.
Ekdom in de ochtend kun je nu nog elke maandag t/m vrijdag luisteren van 06:00 tot 09:00 op NPO 2

Meer over:

radio, ochtend
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.