Een eerlijk gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

Hond veroorzaakt noodlanding vliegtuig

  •  
26-07-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
134 keer bekeken
  •  
hond in vliegtuig
In het Daglicht belichten we kort opvallende gebeurtenissen uit het nieuws. Zonder vooroordelen, maar wel altijd met een knipoog.
In de categorie ‘man bijt hond’: een hond heeft tijdens een vlucht vanuit Sint-Petersburg naar Moskou het vrachtluik geopend. De Boeing 737 moest daarom onverwachts een noodlanding maken op luchthaven Sheremetyevo in Moskou, meldt Russisch persbureau Interfax. 
Urenlang opgesloten zitten in een hok in het laadruim is voor deze hond niet weggelegd. ‘Gelukkig’ voor de hond was het hok niet goed dicht gedaan, waardoor deze gewoon kon ontsnappen. De crewleden stellen tegenover Interfax dat de hond vervolgens in een vlaag van verstandsverbijstering en grote paniek de kabels binnen het laadruim heeft doorgebeten. Hierdoor opende het vrachtluik van de Boeing.
Het vliegtuig bevindt zich op dat moment zo’n 4000 meter boven Sheremetyevo en is al bezig met landen. En dan gaat het alarm ineens af, waardoor er vaart gemaakt moet worden met het landen. 
Geen van de inzittenden is gewond geraakt, en de hond maakt het gelukkig ook goed!

Meer over:

rusland, hond, vliegtuig
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.