Een eerlijk gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

Is het tijd voor een Prinses Carnaval?

  •  
01-03-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
71 keer bekeken
  •  
11111
In Wake-up Call bellen we de groten der Nederlanden wakker. Een uitverkocht concert, een nieuw album of misschien zelfs een nieuw boek. Wanneer D-day aanbreekt plegen we een wake-up call.
Bier, kostuums, meer bier en vier dagen vol vertier: Carnaval staat weer voor de deur! Carnaval-leek Oifik belt Danny de Klerk wakker, beter bekend als Prins Daan: de carnavalsprins van Breda! Hij verheugt zich al maanden op de komende dagen, en wat hem betreft gaat Carnaval veel verder dan "heel veel liters bier en vreemdgaan".
Dit jaar wordt extra spannend voor Danny. Na drie jaar moet de koninklijke op 11 november 2019 zijn scepter, kroon en mantel overhandigen aan iemand anders. Hoe groot is de kans dat die opvolger een vrouw is? En waarom is Prinses Carnaval überhaupt nog op veel plekken een onbekend fenomeen in carnavalssteden?
Iemand die zich ook in feestelijke sferen begaf, is muzikant Willem de Bruin. We belden hem laatst op over zijn Man in Nood-tour. Check de uitzending hier!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.