* BNNVARA - Je lichaam moet je kunnen ownen

Je lichaam moet je kunnen ownen

leestijd 2 minuten
Je lichaam moet je kunnen ownen

 

Modern feminisme, belangrijk of een vies woord? Dat hoor je in de wekelijkse podcast van Fannie (26) en Cath (28)! Met iedere week twee nieuwe thema’s en een gastcolumn. Stap in de auto met deze twee jonge ambitieuze vrouwen op weg naar werk!

De jonge ambitieuze vrouwen die je trommelvliezen doen beven zijn: Cathelijne Blok en Fannie van Holsteijn. 
Cathelijne was eindredactrice van Club Hub. Ze is Owner van de Tittymag en wordt wild van glitterende én het liefst ook nog lichtgevende unicorns. Daarnaast straalt de powervrouw van alle kanten empowerment uit. Ze organiseert feestjes en is de helft van het waanzinnige Dj-duo The HotCats. Als haar overvolle agenda het toelaat spreekt ze op evenementen over emancipatie. 
 
Kleine muis Fannie van Holsteijn is crossmediale contentmaker bij het magazine van BNNVARA.nl. De onderwerpen waar je haar altijd voor kan wakker schreeuwen zijn: stereotypering, cultuur, emancipatie, seks en vooroordelen. Gewapend met haar persoonlijkheid trekt ze de wereld in en gaat het gesprek aan met betrokkenen.
 
Deze week bespreken Fannie en Cathelijne hun observaties tijdens het Amsterdam Open Air festival, spreekt Sahil Amar Aïssa voor ons over de ramadan en babbelen we verder over body positivity.