Een eerlijk gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

Jongen van tien krijgt tatoeage van jongen van zestien

  •  
28-09-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
jongen_tattoo
In het Daglicht belichten we kort opvallende gebeurtenissen uit het nieuws. Zonder vooroordelen, maar wel altijd met een knipoog.
Als een kind van tien aan mama en papa om een tatoeage vraagt, dan is de kans op een dikke vette nee best wel groot. Maar deze jongen uit Bellefontaine, Ohio in Amerika is daarop een uitzondering. Er gaat een video viral waarin te zien is hoe de jongen een tatoeage krijgt van een zestienjarige (!) tatoeage-artiest, terwijl de ouders van de tienjarige toekijken. De reacties op de video spreken voor zich: men is boos. 
Naar aanleiding van de video heeft de politie in Bellefontaine enorm veel klachten gekregen van bezorgde burgers. Rick Herring geeft namens de politie aan dat er een onderzoek is gestart naar het gebeuren. Hij bevestigt dat de jongen inderdaad zelf om de tatoeage heeft gevraagd, en dat deze ongeveer een week geleden is geplaatst.
Opmerkelijk is dat er (nog) geen aangifte tegen de ouders is gedaan. Het is namelijk onduidelijk of er wetten zijn overtreden. 
Aan de andere kant van de wereld kan het er net zo gek aan toe gaan, zoals bijvoorbeeld in Rusland - waar Domino's Pizza een tijdje geleden 'gratis pizza's voor het leven beloofde aan mensen die het logo op een zichtbare plek tatoeëren. Dat liep uit de hand.

Meer over:

tatoeage, amerika
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.