Een eerlijk gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

Maffiadochters vermoorden vader na jarenlang misbruik

  •  
31-07-2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
109 keer bekeken
  •  
russinnen
Privéfoto’s via AD.nl  
In het Daglicht belichten we kort opvallende gebeurtenissen uit het nieuws. Zonder vooroordelen, maar wel altijd met een knipoog.  
Het lijkt wel een scène uit een horrorfilm: een 57-jarige heroïneverslaafde maffiabaas wordt door zijn drie tienerdochters gedood, na hen jarenlang te hebben mishandeld en misbruikt. Volgens de dochters wilden ze dat hij “zou verdwijnen en nooit meer terug zou komen ”. 
In Rusland werd dit gruwelijke scenario vlak voor het weekend werkelijkheid. De vader, Michail Khachaturyan, belandde in een hevige ruzie met zijn dochters. Hij zou tijdens het conflict naar een mes hebben gegrepen en zijn dochters hiermee hebben bedreigd. Hierna volgde een worsteling, waarbij het mes in de handen van één van de dochters belandde. Zij zou zijn begonnen haar vader neer te steken, terwijl haar zussen haar te hulp schoten met pepperspray en een hamer.

Hondenhaar

De dochters Maria (17), Angelina (18) en Kristina (19) zouden jarenlang door hun vader zijn mishandeld en minimaal één van hen werd ook seksueel misbruikt, zo bevestigt een kennis van de familie. De man verzon daarnaast vreselijke straffen voor zijn kinderen – zo nam hij hen ooit mee naar een bos waar hij hen met de dood bedreigde , en moesten ze hondenhaar opeten. Ook geven meer bronnen aan dat de man verslaafd was aan heroïne, waarvan er twee kilo in zijn auto werd gevonden. Evenals verschillende vuurwapens.
Verschillende mensen in zijn naaste omgeving, zoals zijn ex-vrouw en zoon (21), hebben al jaren geen contact meer met Michail Khachaturyan.
Je zou je bijna afvragen waarom.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de BNNVARA nieuwsbrief!