Een eerlijk gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

Wint De Krokante Leesmap de Dutch Podcast Award?

  •  
01-05-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
304 keer bekeken
  •  
Krokante Leesmap genomineerd!
BNNVARA’s ‘De Krokante Leesmap', is genomineerd voor een Dutch Podcast Award. In de categorie 'Media & Opinie' zal de krokantste podcast van Nederland het opnemen tegen vier anderen. Bij de door BNR Nieuwsradio georganiseerde awards is daarnaast Noortje Veldhuizen in de race voor ‘Beste host’.
Op donderdag 6 juni organiseert BNR de tweede editie van de Dutch Podcast Awards. Podcasts worden steeds populairder. 20 procent van de Nederlanders luistert al naar podcasts. BNR vindt dat de audioverhalen een nog breder publiek verdienen en de makers een groter podium: daarom de Dutch Podcast Awards.
In de Krokante Leesmap nemen Roelof de Vries, Marcel van Roosmalen en Noortje Veldhuizen op geheel eigen wijze de bladen door. Wat moet je echt lezen, en wat kun je gerust links laten liggen? Van vrouwenblad tot astrologie-journaal en van omroepmagazine tot sporttijdschrift: Marcel, Noortje en Roelof zijn elke week je onmisbare gidsen in de papieren jungle.
De Krokante Leesmap is genomineerd in de categorie ‘Media & Opinie’. Bovendien is Noortje Veldhuizen genomineerd voor ‘Beste host’. Donderdag 6 juni worden de winnaars bekend gemaakt en tot die tijd kan je  hier  stemmen!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de BNNVARA nieuwsbrief!