Een eerlijk gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

Man brandt huis plat vanwege spinnen

  •  
26-10-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
104 keer bekeken
  •  
spin_thumb
In het Daglicht belichten we kort opvallende gebeurtenissen uit het nieuws. Zonder vooroordelen, maar wel altijd met een knipoog.
Spinnen zijn eng. Tenminste, dat vinden heel veel mensen. Een Amerikaanse man uit Fresno, Californië heeft zelfs zo een erge angst voor de kleine beestjes, dat hij het huis van zijn ouders in brand stak.
De man was op het huis van zijn ouders aan het passen toen hij een aantal spinnen vond. Het leek hem vervolgens een goed idee om vuur te gebruiken in plaats van verdelgingsmiddel om de spinnen uit te roeien.
 “De bange man gebruikte een gasbrander om de grote spinnen beneden in het huis te doden. De vlammen sloegen over in scheurtjes die in de muur zaten en al snel verspreidde het vuur zich via de muur naar zolder.” Zegt Lee Wilding, plaatsvervangend brandweercommandant van de brandweer in Fresno, tegen ABC News .
Er moesten meer dan 25 brandweermannen en twee brandweerauto’s ter plaatse komen om het vuur te doven. Een groot deel van het huis is verwoest maar de man is ongedeerd. Die was al naar buiten gegaan toen hij het te heet onder de voeten kreeg.
Het is onbekend of de spinnen het ook overleefd hebben, maar dat zullen wel de laatste zorgen van de man zijn op dit moment.
Nog meer enge dieren? Lees hier over een slang die uit het dak komt gevallen.

Meer over:

eng, amerika, spinnen
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de BNNVARA nieuwsbrief!