* BNNVARA - Mark + Rámon organiseren Bassie en Adriaan Marathon

Mark + Rámon organiseren Bassie en Adriaan Marathon

leestijd 2 minuten
Mark + Rámon organiseren Bassie en Adriaan Marathon

What happens op Facebook, zal niet lang blijven op Facebook. In het geval van Mark en Rámon kreeg hun Facebook-actie - die ze samen met luisteraar Alex begonnen op 28 maart - ineens landelijke bijval. Alle seizoenen van Bassie en Adriaan moeten op Netflix en wel nu! 

En daar was heel Nederland het mee eens. Exact één week later werd op Facebook de grens van 10.000 likers bereikt. En om in nog meer cijfers te spreken: 90% van de 3.600 respondenten antwoordden op de poll van Mark en Rámon dat ze liever Bassie & Adriaan op Netflix zagen, dan dat ze wereldvrede wilden. Duidelijke taal. 

Mediacircus

Na de actie volgde een stroom van nieuwsberichten bij het AD, RTL Boulevard, De Telegraaf, RTL Nieuws en Linda Nieuws. Iedereen wilde het bekendste duo van de Nederlandste tv maar al te graag terug zien.

Waarom? Nou, om te kunnen griezelen bij de enge boeven zoals de Plaaggeest & De Huilende Professor of om bijvoorbeeld Spaanse en Griekse les via Netflix te krijgen. En vergeet niet de talloze spannende achtervolgingsscènes in Bassie & Adriaan en de verkeerslessen die ervoor hebben gezorgd dat we met z'n allen nog nooit zijn aangereden!

Bassie en Adriaan & chill

Genoeg redenen dus om Bassie en Adriaan naar Netflix te krijgen. Zou je denken. Netflix reageerde op de commotie door te tweeten: ‘Iets zegt dat die clown en acrobaat in de buurt zijn.’ Toen 2.100 Facebookers uit pure blijdschap op de like-knop drukten, trok Netflix om onbegrijpelijke redenen deze keutel weer in. Dat is jammer.

Bassie en Adriaan-marathon

Dus nemen Mark en Rámon het heft maar in eigen handen. Op Hemelvaartsdag, 10 mei, organiseren de radioheren namelijk een Bassie en Adriaan-marathon in de VUE-bioscoop in Hilversum. Samen met Aad van Toor (Adriaan), de iconische auto én caravan en natuurlijk Robin, gaan de heren live tussen vier en zes uur. De marathon start om half vijf en gaat door tot 12 uur middernacht. Kortom: dit mag je niet missen.

En Mark en Rámon zouden Mark en Rámon niet zijn als jij daar niet bij kan zijn. Opgeven kan via 3FM.nl, maar wees er snel bij, want op is op. 

ALLES IS VOOR BASSIE!