Een eerlijk gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

NIEUW! #BOOS POLERTIEK

30-11-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
239 keer bekeken
  •  
polertiek
Krijg je bijvoorbeeld geen stagevergoeding voor je co-schappen? Ben je klaar met het feit dat je geen bloed mag doneren omdat je homoseksueel bent, ook al heb je allang een vaste relatie? Of voel je je gewoon niet vertegenwoordigd of gediscrimineerd? Oftewel ben je boos op een politicus, politieke partij of een wet? Dan gaat Tim met jou naar de Tweede Kamer! 
In #BOOS zagen we eerder een meisje wat niet naar een MBO-opleiding mocht, omdat haar ouders niet gereformeerd Christelijk zijn. Met dit verhaal is Tim naar de Tweede Kamer gegaan en de VVD, PvdA, SP, D66 en GroenLinks hebben toegezegd dat ze achter de Wet Acceptatieplicht staan, een wet die aangeeft dat scholen leerlingen niet meer mogen weigeren om geloof/identiteit. Dit succes smaakt naar meer. Tim Hofman: ‘Zin in’. 
#BOOS POLERTIEK gaat vanaf 13 december om de week op dinsdag om 16:00 uur online. Iedere donderdag om 16:00 uur verschijnt de reguliere aflevering van #BOOS op Youtube.com/BOOS .
Ben jij boos op een wet, politicus of politieke partij? Mail polertiek@bnnvara.nl!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de BNNVARA nieuwsbrief!