Een eerlijk gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

Onze haat-liefde relatie met bh’s

  •  
30-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
473 keer bekeken
  •  
workingfromninetowife
Modern feminisme, belangrijk of een vies woord? Dat hoor je in de wekelijkse podcast van Fannie (26) en Cath (28)! Met iedere week twee nieuwe thema’s en een gastcolumn. Stap in de auto met deze twee jonge ambitieuze vrouwen op weg naar werk!
De jonge ambitieuze vrouwen die je trommelvliezen doen beven zijn: Cathelijne Blok: Ze is de eindredactrice van Club Hub. Owner van de Tittymag en wordt wild van glitterende én het liefst ook nog lichtgevende unicorns. Daarnaast straalt de powervrouw van alle kanten empowerment uit. Ze organiseert feestjes en is de helft van het waanzinnige Dj-duo The HotCats. Als haar overvolle agenda het toelaat spreekt ze op evenementen over emancipatie. 
Fannie van Holsteijn: Deze kleine muis is crossmediale contentmaker bij het magazine van BNNVARA.nl. De onderwerpen waar je haar altijd voor kan wakker schreeuwen zijn: stereotypering, cultuur, emancipatie, seks en vooroordelen. Gewapend met haar persoonlijkheid trekt ze de wereld in en gaat het gesprek aan met betrokkenen.
Deze week bespreken Fannie en Cath het huwelijk van Meghan Markle en prins Harry. We hebben weer een pracht van een gastcolumn van redacteur Emma van Den Berg. We sluiten af met de vraag: ‘Waarom is het een statement om bh-loos door het leven te gaan?’.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.