Een eerlijk gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

Paasbrunch of bingewatchen... Easy choice! | BNNVARA & Chill

  •  
01-04-2018
  •  
leestijd 4 minuten
  •  
LAGARDE
Ditch de Paasbrunch van je veel te opgedofte tante die altijd een parfumwalm meebrengt naar de eettafel. Grijp zoveel paaseitjes als je maar kan en vlucht! Kruip lekker onder een zachte deken, laptop erbij en geniet van de aanraders van De Lagarde.  Met deze week: Homeland op nummer één en Zuidas op twee! 
Homeland, seizoen 7    
(Zaterdag,  NPO  3, 20:15 )   
Langverwacht en gekomen: seizoen zeven van de serie rond Carrie  Mathison  (Claire Danes). Nu in strijd met voormalig bondgenoot en president  Keane    
Zuidas, seizoen  1
(Zondag, NPO 3, 21:15)   
Over een advocatenkantoor op de Amsterdamse  Zuidas , met Annet  Malherbe  ( übergeloofwaardig  spel!) en Mark  Rietman . Gebaseerd op de blogs van insiders.  
Trump an American Dream  
( Netflix )   
Netflix  wist de hand te leggen op de Britse serie over Donald  Trumps  gang naar het Witte Huis. Aanrader!  
( Netflix )
De serie (gebaseerd op het gelijknamige boek) volgt weeskinderen Violet, Klaus en Sunny die door een administratieve fout een gemene graaf krijgen toegewezen als voogd.  
( Netflix)
Geweldige z esdelige documentaireserie over een omstreden sekteleider die een utopische stad bouwt in woestijn van Oregon . Krankzinnig verhaal.  
Billions, seizoen 3    
(Ziggo)
Derde seizoen van dramaserie tussen keiharde rivaliteit tussen OM en financieel genie Bobby  Axelrod  (Damian Lewis; het blijft lastig om niét Homeland- Brody  te zien).  
Atlanta, seizoen 2  
(Zaterdag 31/3, FOX , 20:10 )    
Dramaserie met  alleskunder  Donald  Glover  in de hoofdrol als student die stopt met zijn opleiding om manager te worden van zijn talentvolle rappende neef.  
Suspects, seizoen 2    
(Vanaf donderdag 4/4, Videoland)   
Nederlandse politieserie met  Carly  Wijs en Jeroen Spitzenberger, een variant op de gelijknamige Britse serie.
( Netflix )  
Achtdelige  documentaire die artiesten als Nas, 2  Chainz  en T.I. in de schijnwerpers zet. Met elke aflevering een andere MC of producer.
Santa Clarita  Diet,  seizoen 2    
( Netflix )
Komische horrorserie waarin een stel wordt gevolgd, waarvan de vrouw een enorme trek in mensenvlees heeft en haar liefhebbende man haar helpt dat te vinden.
En nu... tijd voor BNNVARA & Chill.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.