Een eerlijk gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

Renze Klamer presenteert: Na het Nieuws

  •  
01-10-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
174 keer bekeken
  •  
renze
Vanaf 1 oktober presenteert Renze Klamer dagelijks de actuele BNNVARA-talkshow ‘Na het Nieuws’.
Wanneer?  Na het achtuurjournaal (dat is om 20:30 dus).  Waar dan? Op het themakanaal NPO 1 Extra. Dat wist je misschien niet, maar dat zit bij KPN op 58 en bij Ziggo op 311. 
‘Na het Nieuws’ geeft verdieping en duiding bij onderwerpen uit het NOS Journaal met een frisse lichting talkshowgasten. Renze ontvangt een nieuwe, jonge generatie opiniemakers, politici, ondernemers en deskundigen over nieuws op het gebied van economie, politiek, misdaad, sport, wetenschap, kunst en cultuur. Met ingang van 9 oktober wordt de talkshow ook herhaald op NPO 1, na het NOS Journaal van 13.00 uur.
Renze Klamer: ‘Het programma heeft de ambitie om een kweekvijver te zijn voor nieuw talent. Aan de grote talkshowtafels zitten regelmatig dezelfde bekende gasten, natuurlijk omdat ze kundig en welbespraakt zijn, maar ook de jongere generatie heeft kennis van zaken. Aan mij de eer om samen met deze talenten dit nieuwe talkshowavontuur aan te gaan.’
Renze Klamer (1989) maakte in september 2018 de overstap naar BNNVARA. Daarvoor werkte hij negen jaar bij de EO. Op NPO Radio 1 presenteerde hij samen met Robbert Meeder het doordeweekse avondprogramma 'Langs de Lijn En Omstreken'. Ook presenteerde hij ‘Dit is de Dag’. 
Na het Nieuws zie je elke werkdag om 20:30 op NPO 1 Extra
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.