Een eerlijk gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

Jody Bernal en Fiesta Macumba treden op tijdens Sanders Skate Parade

  •  
02-08-2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
Thumb Skate Parade

3FM-DJ Sander Hoogendoorn organiseert skate-evenement in Hilversum op woensdag 8 augustus

Het gladste asfalt van Hilversum, een avondzonnetje op je kop en een line-up om u tegen te zeggen. 3FM-DJ Sander Hoogendoorn heeft tijdens zijn avondshow bekendgemaakt dat Jody Bernal en Fiesta Macumba de muziek verzorgen tijdens Sanders Skate Parade! Deze Skate Parade wordt georganiseerd op  woensdagavond 8 augustus  in Hilversum. De politie begeleidt de stoet, dus voor één avond is het toegestaan om op je rollerskates of inline skates over de Hilversumse wegen te paraderen. Het is een tocht van zo'n 20 kilometer en onder het genot van DJ-sets van  Jody BernalFiesta Macumba  én  Sander Hoogendoorn  zelf is dat natuurlijk een eitje!
Het mooiste is: iedereen mag meedoen! En voor iedereen die er niet bij kan zijn hoor je  woensdagavond 8 augustus  live verslag vanaf  19.30 uur  live het verslag van  Sanders Skate Parade  bij  BNNVARA  op  3FM .
Sander:  “Ik hou zelf enorm van skaten, muziek en radio dus supervet dat ik alle drie deze passies nu kan combineren in dit unieke evenement. Daarnaast vind ik het heel vet om met de trouwe avondluisteraars nog één keer iets speciaals te doen voordat ik op 3 september verhuis naar de ochtend van 3FM!”

Verzamelen!

De stoet verzamelt om 19.00 uur bij de 3FM-studio in Hilversum en rijdt van 19.30 tot 21.30 uur door de straten van Hilversum. Iedereen die gratis mee wil doen op rolschaatsen, skeelers / inlineskates, kan zich aanmelden via het  Facebook-event
Meer informatie vind je op de  website  van 3FM.
Banner Skate Parade

Voor meer informatie: BNNVARA Communicatie

Jennifer Blaas, 06-14499290 ,  Jennifer.Blaas@bnnvara.nl
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.