* BNNVARA - Jody Bernal en Fiesta Macumba treden op tijdens Sanders Skate Parade

Jody Bernal en Fiesta Macumba treden op tijdens Sanders Skate Parade

leestijd 2 minuten
Jody Bernal en Fiesta Macumba treden op tijdens Sanders Skate Parade

3FM-DJ Sander Hoogendoorn organiseert skate-evenement in Hilversum op woensdag 8 augustus

Het gladste asfalt van Hilversum, een avondzonnetje op je kop en een line-up om u tegen te zeggen. 3FM-DJ Sander Hoogendoorn heeft tijdens zijn avondshow bekendgemaakt dat Jody Bernal en Fiesta Macumba de muziek verzorgen tijdens Sanders Skate Parade! Deze Skate Parade wordt georganiseerd op woensdagavond 8 augustus in Hilversum. De politie begeleidt de stoet, dus voor één avond is het toegestaan om op je rollerskates of inline skates over de Hilversumse wegen te paraderen. Het is een tocht van zo'n 20 kilometer en onder het genot van DJ-sets van Jody BernalFiesta Macumba én Sander Hoogendoorn zelf is dat natuurlijk een eitje!

Het mooiste is: iedereen mag meedoen! En voor iedereen die er niet bij kan zijn hoor je woensdagavond 8 augustus live verslag vanaf 19.30 uur live het verslag van Sanders Skate Parade bij BNNVARA op 3FM.

Sander: “Ik hou zelf enorm van skaten, muziek en radio dus supervet dat ik alle drie deze passies nu kan combineren in dit unieke evenement. Daarnaast vind ik het heel vet om met de trouwe avondluisteraars nog één keer iets speciaals te doen voordat ik op 3 september verhuis naar de ochtend van 3FM!”

Verzamelen!

De stoet verzamelt om 19.00 uur bij de 3FM-studio in Hilversum en rijdt van 19.30 tot 21.30 uur door de straten van Hilversum. Iedereen die gratis mee wil doen op rolschaatsen, skeelers / inlineskates, kan zich aanmelden via het Facebook-event

Meer informatie vind je op de website van 3FM.

Voor meer informatie: BNNVARA Communicatie

Jennifer Blaas, 06-14499290 , Jennifer.Blaas@bnnvara.nl