* BNNVARA - Stel trouwt enkele uren na ontmoeting

Stel trouwt enkele uren na ontmoeting

leestijd 2 minuten
Stel trouwt enkele uren na ontmoeting

 Je denkt dat het alleen in de meest clichématige kerstfilms gebeurt: je lover ontmoeten en vrijwel direct trouwen. Maar een stel uit Engeland is op eerste kerstdag, enkele uren na hun eerste ontmoeting getrouwd, in Las Vegas. Wat een liefde! Ongelooflijk. Wegsmelten.

Sarah Elliott matcht op 15 december via Tinder met Paul Edwards. Na een aantal dagen veel contact via de app, hebben de twee op 22 december hun eerste telefoongesprek. De volgende dag besluit het kersverse stel om er gewoon voor te gaan. Op 25 december stappen ze in Las Vegas in het huwelijksbootje.

Het liefdeskoppel heeft hun eerste real-life ontmoeting op de luchthaven van Gatwick in Londen. Hier staan ze beiden in trouwkleding klaar om naar naar Las Vegas te vliegen. “Normaal is mijn leven altijd heel georganiseerd en ‘logisch’”, vertelt Sarah. “Maar alle regels zijn nu even overboord gegooid. Er was onmiddellijk een klik tussen ons, een verbinding die niet te ontkennen viel. Paul voelt nu al aan als mijn beste vriend.”

Paul denkt er precies hetzelfde over. “Het is enorm vreemd. Als je me tien dagen geleden gezegd had dat ik iemand zou ontmoeten met wie ik meteen naar Las Vegas zou gaan om te trouwen, zou ik je voor gek verklaard hebben.”

Het koppel geeft aan dat de band die zij hebben écht heel bijzonder is. “Onze gesprekken gingen meteen al de diepte in: we hadden het over het leven, over het huwelijk en wat we in de toekomst wilden. We zijn beiden al een keer eerder getrouwd geweest en wilden niet dat onze eerdere ervaringen onze toekomst bepaalden.”

Wij wensen het kersverse stel een prachtig, dramaloos en vruchtbaar 2019 toe.

Tot zover het daglicht van vandaag.

De feestdagen zijn al duur genoeg. Deze Surinaamse politicus strooit met geld vanuit een helicopter.