Een eerlijk gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

Verstandelijk gehandicapte hardcorefans gaan lekker op eigen ‘mini-Dominator’

03-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
57 keer bekeken
  •  
Zorgcentrum de Donksbergen in Duizel is over het algemeen vrij stil. Maar gisteravond ging het er ineens hard aan toe: ruim honderd hardcore-enthousiastelingen met een verstandelijke beperking gingen los op hun eigen hardcore-festival. Een eigen soort ‘mini-Dominator’.
Het feest was vele malen kleiner dan een normaal hardcore-festival, maar het was zeker niet minder leuk. Zo zegt de 27-jarige Chantal van der Zanden uit Eersel tegen Omroep Brabant dat zij het enorm naar haar zin heeft en dat zij volledig zichzelf kon zijn. “Op festivals kijken mensen me vaak raar aan, omdat ik een beetje anders ben”, zegt Chantal. 
En de DJs? Die konden er ook wat van. Want het waren niet de minsten: hardcore-DJ Amada, die ook optreedt op grote festivals zoals Dominator, was ook van de partij en genoot er net zo erg van. 
Ook vanuit de organisatie van Dominator – Art of Dance – is positief gereageerd op het event. Zo zegt Nikita van Seggelen van de organisatie: "Het is geweldig om te zien hoe blij iedereen is met onze komst, dat verveelt nooit"
Benieuwd naar hoe het er allemaal aan toeging? Bekijk dan onderstaande video: 
Bron: Omroep Brabant
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de BNNVARA nieuwsbrief!