Een eerlijk gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

Wat vindt de koning van de Willy-filmpjes?

27-04-2019
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
1006 keer bekeken
  •  
‘Er gaan al stemmen op dat de populariteit van dit koningskoppel – misschien overdrijf ik nu schromelijk – voor een deel is toe te schrijven aan het feit dat hij af en toe zo gezellig Willy is’, zei Matthijs van Nieuwkerk in april 2014 tegen Sander ‘Lucky TV’ van de Pavert. Sander had tot dan toe 27 Willy-filmpjes gemaakt en er zouden er nog velen volgen. ‘Andersom heb ik mijn populariteit natuurlijk ook een beetje aan de koning te danken’, reageerde Sander dan ook.
Wat vindt de koning zelf? ‘Nou, ik heb heel weinig contact met die mensen’, vertelde Sander. ‘Ik hoor vrij algemene dingen, zoals: 'Ja, we kijken er wel eens naar.' De koning heeft gezegd dat hij er wel eens naar kijkt. Maar er wordt natuurlijk niet geroepen: 'We hebben er met z’n allen héél hard om gelachen!' Ik weet het dus niet.’
In 2016 zat Prins Constantijn in de studio toen Sander van de Pavert opnieuw aan tafel zat om over Willy te praten, vanwege het Willy-luisterboek dat net was verschenen. ‘Dit dendert nu al jaren over de televisie’, zei Matthijs tegen de prins. ‘Kan uw broer erom lachen?’ ‘We hebben het niet zo vaak over dit soort dingen’, reageerde de prins . ‘Ik neem het aan. Want dit is gewoon grappig; ik kan me niet voorstellen dat hij er niet om kan lachen.’
De Wereld Draait Door zette alle Willy-filmpjes bij elkaar op één site , inclusief het recente ‘Willy en zijn kleine vriend’.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de BNNVARA nieuwsbrief!