* BNNVARA - Zoenen tegen homofobie bij 3FM

Zoenen tegen homofobie bij 3FM

leestijd 3 minuten
Zoenen tegen homofobie bij 3FM

Eva vindt het meer dan belachelijk dat de posters van SuitSupply waarop twee mannen elkaar zoenen beklad, vernield en gecensureerd worden. Liefde in de openbaarheid tonen is iets prachtigs en of het een man en een vrouw is of twee mannen, dat moet allemaal geen reet uitmaken. In Nederland moet je je seksualiteit gewoon kunnen uiten. Mensen moeten maar leren dat het normaal is en daar wil Eva al een begin mee maken. In de studio zijn onder andere Hjalmar en Maurice die zich persoonlijk aangevallen voelden door de actie. 

Kussen bij 3FM op de bank

"Ik vind het belachelijk hoe mensen reageren op die posters. Het is iets van liefde. Als het gewoon een man en een vrouw waren geweest dan waren er helemaal geen issues geweest." Hjalmar en Maurice vinden het ook belachelijk dat mensen zoveel moeite doen om hun statement tegen die liefde te maken. Daarom zijn onder andere zij in de studio om te zoenen tegen homofobie. EN DAT ZAG ER ZO LEKKER UIT!!!!

Sorry mensen, maar liefde is iets prachtigs en bij ons is er geen ruimte voor haat hiertegen of het verbergen van enige vorm van liefde. LOVE STARTS HERE!