* BNNVARA - BNNVARA is een onafhankelijke, maatschappelijk betrokken en vooruitstrevende publieke omroep.
Word lid

VARAgids

Contact met de afdeling Ledenservice

Postadres: Postbus 175, 1200 AD Hilversum

Telefoon: 0900-0123 (geen extra kosten. Op werkdagen, tijdens kantooruren.)

Ga naar mijn.bnnvara.nl en log in!
Of gebruik het contactformulier onderaan deze pagina.

Heb je een vraag over de VARAgids? Kijk dan eerst bij de veelgestelde vragen. Staat het antwoord op je vraag er niet bij, dan kun je contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier.

Factuur VARAgids Helaas is bij het factureren van uw abonnement op de VARAgids het tarief van 2018 gebruikt, in plaats van het tarief van 2019. Wij hebben dit gecorrigeerd en u ontvangt een restnota. Het spijt ons dat de facturering niet foutloos is uitgevoerd. Wij doen er alles aan dit in de toekomst te voorkomen. Wij hebben onze abonnees een e-mail gestuurd ter informatie.

Wanneer is het eerste bedrag van mijn bankrekening afgeschreven?
Wij hebben de eerste incasso in de kerstweek ingediend. Afhankelijk van uw bank is de incasso op 27 of 28 december 2018 uitgevoerd. Als u per acceptgiro heeft betaald, kunt u op uw bankafschrift zien wanneer het bedrag is afgeschreven.

Wanneer wordt het resterende bedrag van mijn rekening afgeschreven?
Wij hebben de incasso voor het restbedrag ingediend op 8 januari. Afhankelijk van uw bank zal het restbedrag op 9, 10 of 11 januari worden uitgevoerd. Als u per acceptgiro betaalt, dan ontvangt u komende week een acceptgiro van ons voor het resterende bedrag.

Waarom is het tarief omhooggegaan?
Door de sterke stijging van de papierprijzen in 2018 en de BTW-verhoging zijn wij helaas genoodzaakt het abonnementsgeld voor 2019 te verhogen

Wanneer ben ik geïnformeerd over de tarieven voor 2019?
Wij hebben de nieuwe tarieven gecommuniceerd in VARAgids 46. Per die datum hebben we ook de tarieven in ons colofon aangepast.

Hoeveel te weinig is er geïncasseerd?
Dit is afhankelijk van uw betalingsvorm. Betaalt u per jaar dan is het verschil €3,13, betaalt u per half jaar dan is het verschil €1,61 en betaalt u per kwartaal dan is het verschil €0,83. Als uw abonnement niet precies een volledige periode loopt, kan het zijn dat er een klein prijsverschil optreedt.

Heeft deze factuur betrekking op mijn abonnement op de VARAgids voor 2019?
Ja, deze facturatie is voor dit jaar. Als u per kwartaal of per half jaar betaalt, was de facturatie voor de eerste periode van 2019.

Zit in dit bedrag ook mijn lidmaatschap voor BNNVARA?
Ja, indien u destijds heeft aangegeven ook lid te willen zijn van BNNVARA, dan is het abonnementstarief inclusief lidmaatschap.

Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact op met de afdeling Publieks- en Ledenservice van BNNVARA door een mail te sturen via onderstaand contactformulier of te bellen naar 0900-0123 op werkdagen tussen 9.00 uur en 17.00 uur
VARAgids Avondeditie Wie zijn de gasten in Pauw? En hoe goed is die nieuwe Netflix-documentaire die vanaf vandaag online staat? In de vernieuwde VARAgids-Avondeditie iedere werkdag voorpret bij de tv-avond die komen gaat!
Ga naar onze website voor meer informatie en om u aan te melden voor onze nieuwsbrief!
BNNVARA Hoe zit dat? De programma’s van BNNVARA worden sinds 24 augustus 2017 uitgezonden onder de vlag van het merk BNNVARA. Niet meer in de oude hokjes, maar overal dwars doorheen als één uitgesproken mediamerk. Bij BNNVARA maken we ons hard voor een vrije en sociaal rechtvaardige samenleving waarin iedereen mag meedoen. Met de energie, lef en humor die je gewend bent. En met de programma’s en presentatoren die bij ons passen. We maken programma’s als #BOOS, DWDD, Floortje Naar Het Einde Van De Wereld, Sophie in de Mentale Kreukels, Zembla, 3 op Reis, Pauw en First Dates.

De verkozen leden die de leden van BNNVARA vertegenwoordigen, werken actief mee aan de koers van de omroep. Sinds 1 september 2018 gebeurt dit vanuit een gezamenlijke Ledenraad BNNVARA. Daardoor kunnen we onze leden nog beter kunnen betrekken bij alles wat BNNVARA maakt. De Ledenraad BNNVARA ziet erop toe dat de waarden van BNN en VARA geborgd zijn en blijven binnen BNNVARA. Vertaald naar nu natuurlijk, want stilstaan is geen optie. Nooit geweest ook. De maatschappelijke mediaorganisatie BNNVARA wil een breed publiek informeren, raken, amuseren en aan het denken zetten. Vanuit onze betrokkenheid en met een positief kritische blik blijven we het publieke debat stimuleren.

De VARAgids is een los merk van BNNVARA. Abonnees van de VARAgids ontvangen de gids thuis. Daarnaast is de VARAgids ook los in de winkel te koop. Kijk voor meer informatie op www.varagids.nl.
Wat is mijn relatienummer? Wij hebben je relatienummer bevestigd per brief of per e-mail.
Als abonnee van de VARAgids kun je je relatienummer (Relnr) vinden op de voorkant van de VARAgids; net boven je adresgegevens. (totaal 8 cijfers, zónder VTM+nummer)
Kun je je relatienummer niet vinden? Neem dan contact op met de afdeling Ledenservice.
Hoe kan ik een wijziging doorgeven? Een verhuizing of bijvoorbeeld een naamswijziging doorgeven? Doe dit direct zelf via je BNNVARA-account! Ga naar mijn.bnnvara.nl en log in!

Nog geen account? Maak deze dan snel aan via mijn.bnnvara.nl.
Je abonnement nog niet aan je account gekoppeld? Voeg deze na het inloggen toe via ‘Mijn Producten’. Je hebt hier je relatienummer en je postcode voor nodig.
Op welke manier kan ik betalen? Je kunt betalen via acceptgiro of per automatische incasso. Het makkelijkst gaat je betaling via automatische incasso. Neem contact op met de medewerkers van de afdeling Ledenservice om een machtiging af te geven en geen omkijken meer te hebben naar je betaling.
Bezorgmoment VARAgids Uiterlijk donderdag vóór de startdatum van de VARAgids wordt de editie bij je bezorgd.

VARAgids niet of beschadigd ontvangen Geef dit direct door via je BNNVARA-account! Wij sturen dan zo snel als mogelijk – en uiteraard kosteloos – nogmaals de VARAgids.

Ga naar mijn.bnnvara.nl en log in! Zodra het abonnement aan je account gekoppeld is, kun je via Self-service een nazending van de VARAgids aanvragen.

Nog geen account?
Maak deze dan snel aan via mijn.bnnvara.nl.

Je abonnement nog niet aan je account gekoppeld? Voeg deze na het inloggen toe via ‘Mijn Producten’. Je hebt hier je relatienummer en je postcode voor nodig.

Je kunt uiteraard ook contact opnemen met de medewerkers van de afdeling Ledenservice door onderstaand contactformulier in te vullen.
Bezorging tijdelijk op een ander adres? Het is mogelijk om de VARAgids tijdelijk op een ander adres in Nederland te laten bezorgen. Wij willen dit, in verband met het drukproces, wel minimaal twee weken van te voren weten.

Regel het zelf via je BNNVARA-account: Ga naar mijn.bnnvara.nl en log in! Zodra het abonnement op de VARAgids aan je account gekoppeld is, kun je via Self-service een tijdelijk bezorgadres doorgeven.

Nog geen account? Maak deze dan snel aan via mijn.bnnvara.nl.
Je abonnement nog niet aan je account gekoppeld? Voeg deze na het inloggen toe via ‘Mijn Producten’. Je hebt hier je relatienummer en je postcode voor nodig. Je kunt uiteraard ook contact opnemen met de medewerkers van de afdeling Ledenservice door onderstaand contactformulier in te vullen.
Bezorging tijdelijk stoppen? Het is mogelijk om de verzending van de VARAgids tijdelijk te stoppen. Wij willen dit wel, in verband met het drukproces, minimaal twee weken van te voren weten. Neem contact op met de medewerkers van de Ledenservice om het te regelen!
Hoe kan ik abonnee worden op de VARAgids? Ga naar onze website: varagids.nl/wordabonnee en kies je speciale aanbieding of neem contact op met onze afdeling Ledenservice.
Ik woon in het buitenland, kan ik een abonnee worden van de VARAgids? Het is mogelijk om de VARAgids in het buitenland te ontvangen, zolang je woonachtig bent in de EU.
De abonnementsprijs voor het ontvangen van de VARAgids in het buitenland bedraagt
€ 250,00 per kalenderjaar, inclusief de kosten voor verzending van de VARAgids in de EU.

Heb je interesse in een abonnement in het buitenland? Neem contact op met de afdeling Ledenservice. Wij zijn elke werkdag, tijdens kantooruren, bereikbaar via +31 88 6766 666 – vraag naar de afdeling Ledenservice - of maak gebruik van onderstaand contactformulier.
Tarieven en betaling
De abonnementstarieven 2019 zijn:

  Automatische incasso: Acceptgiro:
Kwartaal: € 17,43 € 18,08
Half Jaar: € 33,73   € 35,36
Jaar:  65,81  € 68,31


Bij een actieabonnement kunnen andere prijzen gelden. 
Kijk voor speciale aanbiedingen voor nieuwe abonnees op onze website:  varagids.nl/wordabonnee

De abonnementsprijs voor het ontvangen van de VARAgids in het buitenland bedraagt
€ 250,00 per kalenderjaar, inclusief de kosten voor verzending van de VARAgids in de EU.

Wanneer moet het abonnement betaald zijn? De betaling van je abonnement moet vóórdat de nieuwe abonnementsperiode ingaat voldaan zijn.
Als je een automatische machtiging hebt afgegeven voor betaling, dan zullen wij circa zeven dagen voor aanvang van de nieuwe abonnementsperiode het bedrag incasseren van het door je opgegeven rekeningnummer. De acceptgirokaart ontvang je ongeveer vier weken voor de nieuwe abonnementsperiode.
Hoe kan ik opzeggen? Het snelst regel je dit door telefonisch contact op te nemen met de medewerkers van onze afdeling Ledenservice.
Wat is mijn opzegtermijn? Een abonnement voor onbepaalde tijd is op ieder moment opzegbaar met een opzegtermijn van één maand. Het opzeggen van een actieabonnement kan tot uiterlijk een maand voor het einde van de actieperiode. Een actieabonnement kan niet tussentijds gestopt worden.

 

Contact - Contactformulier VARAgids

Staat het antwoord op uw vraag niet tussen bovenstaande veelgestelde vragen? Vul dan het onderstaande contactformulier in.