* BNNVARA - De 7 hoogtepunten | First Dates

De 7 hoogtepunten | First Dates

leestijd 4 minuten
De 7 hoogtepunten | First Dates

Yes! First Dates komt terug met een gloednieuw Nederlands seizoen! Terwijl wij het restaurant weer date-ready maken, kan jij alvast je geheugen opfrissen met de zeven állermooiste hoogtepunten van vorige seizoenen. 

1 ~ Don Jan

Jan is 79 en rokkenjager in hart en nieren. Een paar jaar geleden had hij wekelijks een nieuwe date, maar daar zat zijn droomvrouw helaas niet tussen. Toch weet hij met al deze opgedane ervaringen in ieder geval hoe de toeters van zijn droomvrouw eruit moeten zien.

 

2 ~ ‘’Ik was daar een bezienswaardigheid.’’ 

De date tussen Piet (82) en Gezina (77) verloopt vlotjes, tot Piet over zijn favoriete vakantieland Italië begint. Want Gezina moet helemáál niks van die Italianen hebben. Reden genoeg voor Piet om haar nooit meer te zien.

 

3 ~ Sisters for Life!

Het dynamische duo Demy en Mishel vinden elkaar wel heel érg gezellig tijdens hun eerste date! En zeg nou zelf… Het zijn toch ook net Jut en Jul?

4 ~ “Met zijn slang spelen.’’

Boy gaat op date met rockchick Dawn. Maar als Boy in geuren en kleuren over zijn reptielenverzameling rept, kan Dawn het niet laten…

5 ~ Hop hop, Arie in galop

Katwijker Arie knapt op één ding af: paardenmeisjes. En laat Leonie nou nét verhuisd zijn om dichter bij haar paard te kunnen wonen…

 6 ~ Mitchpoes

Jeanette gaat op date met Beau, maar wanneer ze haar gelijk probeert te halen over beaumschors zegt ze per ongeluk de verkeerde naam. On-ge-mak-ke-lijk.

7 ~ Tampon zonder touwtje

Juliette gaat op date met Edward die in erotische spullen handelt. Al snel vertelt hij over een van zijn nieuwste producten: een tampon zonder touwtje. Juist ja…tampon zonder touwtje… Wat de fok is dat ouwe?

De Nederlandse First Dates is terug! En geloof ons… dit wordt het meest romantische, schattige, ongemakkelijke én hilarische seizoen tot nu toe. Wil je een voorproefje van wat je te wachten staat? Hier zijn speciaal voor jou de allereerste beelden van het nieuwe seizoen. Wij hebben er zin in!

First Dates NL, vanaf 22 oktober elke werkdag om 19:25 bij BNNVARA op NPO 3!