* BNNVARA - Drum & bass-dj Adi Lev | Ouwe Jongens

Drum & bass-dj Adi Lev | Ouwe Jongens

leestijd 1 minuut

BNNVARA Magazine komt met de nieuwe online documentaireserie Ouwe Jongens. In deze serie volgen we volwassenen die nog net zo lekker gaan als in hun jeugd. Of het nou om skateboarden, dj’en of surfen gaat – deze veteranen stoppen er nog lang niet mee! Leeftijd is het laatste waar zij zich zorgen over maken.

De eerste aflevering volgt het verhaal van Adi Lev. Ze is 43 jaar oud en komt uit Israël. Overdag is zij huisstylist en moeder, maar in de avonduren trekt ze de koptelefoons en vurige platen uit de kast. Dan verandert ze in een keiharde drum & bass-dj die al 24 jaar achter de decks staat. Negentig procent van haar vrienden is gestopt omdat ze zichzelf te oud vinden, maar Adi gaat gewoon door – tot ze er letterlijk bij neervalt. Bekijk de aflevering hieronder!

Iemand die ook geen zak geeft om leeftijd is Marjon Moed: 32 jaar en al haar hele leven vrijgezel. Niks mis mee, toch? Desondanks krijgt Marjon aan de lopende band vragen over haar status. Daarom heeft ze de docuserie 'Single' gemaakt - check het hier.