* BNNVARA - Waarom Linda de Munck zo graag over seks praat

Waarom Linda de Munck zo graag over seks praat

leestijd 2 minuten

Het is inmiddels de normaalste zaak van de wereld om je geld te verdienen op internet. Toch worden mensen die dat doen nog lang niet altijd serieus genomen. Is het wel een 'echte baan' en hoe zien hun werkdagen eruit? In Famous op je Beeldscherm duiken we een dag in het leven van mensen die hun knaken maken op internet. Op Instagram, Youtube of Snapchat hebben ze zo'n grote achterban opgebouwd dat het mogelijk is om te leven van hun filmpjes, sketches, clips of vlogs.  

Online influencers lijken altijd een zorgeloos leventje te leiden als je ze op je beeldscherm voorbij ziet komen. Ze reizen, lijken wel alleen maar interessante dingen mee te maken en verdienen hun geld door af en toe een drankje aan te prijzen of een crèmepje te smeren. Wij willen de menselijke kant van deze mensen in beeld brengen, omdat ze ook gewoon maar mens zijn.

Deze keer in Famous op je Beeldscherm gaan we langs bij Linda de Munck. Linda doorbreekt taboes door open over seks te praten, iets wat lang niet iedereen kan. Hoe bewaakt zij de grens tussen haar privéleven en haar volgers? En hoe is ze eigenlijk in deze positie beland? We laten zien hoe een 'doorsnee' dag van Linda eruit ziet en hoe ze omgaat met haar plek in de maatschappij.

Videograaf: Luuk de Leest