* BNNVARA - Nachtdieren - deleted scenes: wat doen die twee daar in dat park?!

Nachtdieren: wat doen die twee daar in dat park?!

leestijd 1 minuut

Het is de langste dag van het jaar! Om dat te vieren vanaf nu iedere vrijdag een ‘deleted scene’ uit Nachtdieren. Start: Ryanne van Dorst in Tilburg.

Ryanne van Dorst rijdt voor het programma Nachtdieren door nachtelijk Tilburg. In de Dinxperlolaan is het stikdonker, iedereen slaapt – wat wil je, het is kwart voor drie! Maar in het Huibevenpark ziet Ryanne twee mensen rondhangen. Wat doen ze daar? Hebben we hier te maken met natuurliefhebbers?

In de kou
Eropaf. De twee mensen blijken in ieder geval géén natuurliefhebbers: Erik en Anne zitten in de kou te werken aan spookverhalen. Hier? Onder een lantaarntje in het park, bij deze kille temperaturen? ‘Juist nu in de kou!’, zegt Erik. Anne geeft als gids rondleidingen door nachtelijk Tilburg, met spannende verhalen die zich in de stad afspelen – verhalen die in de nacht tot stand komen. ‘In de nacht is er niks. Dan is alles van ons’, zegt Erik.

Het fragment met Anne en Erik is de eerste van vier ‘deleted scenes’ die we vanaf nu (langste dag van 2019!) iedere week online zetten. Volgende week in Nachtdieren – deleted scenes: Ryanne in een nachtwinkel in Tilburg.

Foto home: Ryanne van Dorst